En dryg vecka.

Eller, veckan har inte varit dryg. Menade att det är en dryg vecka sedan jag skrev nåt här trots att jag lovat att uppdatera oftare. Hmmmmmmmm...........låg trovärdighet? Ja iaf enligt vissa.

Dag tre på Albert-träningen gick lika bra som de två första. När vi åkte hem (eller om det var nån dag senare) sa jag till R att det är makalöst vad Albert gör med er ryttare och med era hästar.
Ja sa R, och jag har ingen aning om hur han gör det!!!!

Vi ser fram emot nästa träning(nästan så man hoppas att Albert inte kvalar in till holländska hopplandslaget. Om han inte kvalar in i laget kan han komma innan OS, vilket jag tror att alla hans elever vill.
Det är alltid lika trevligt att komma till Ale Ridsport och Mia och Håkan. Man känner sig verkligen välkommen dit. Får hoppas att vi kan delta på Laxhoppet så vi kan ta den erbjudna uppstallningen.
Ett tack även till KW för sightseeingen i området. Att du tror att Mia har fel på ögonen har nog bara med avundsjuka att göra.

Dagen efter vi kom hem från Albertträningen vart det laghoppning hos Örebro Ryttarteam. Sin vana trogen var ÖFKs alla ekipage nolla inklusive R och Lilleman. Denna gång räckte det dock bara till an andraplats efter att tre lag hade gått till omhoppning. En första och en andraplats gjorde ändå att laget får åka till Västervik och rida final nu till helgen.  Örebro åker med både att Elitlag och ett div1 lag. Ska bli spännande med årets första utomhustävling.

Donne och R var på P&J på onsdagskvällen och skötte sig med den äran. Han fick gå en runda var i 100cm respektive 110cm.

Resten av förra veckan gick i lugnets tecken vilket kan vara skönt nu när det blir tävling två helger i rad. Först som sagt Västervik nu till helgenoch Ryttarkamraterna Kumla helgen efter. Donne ska då få gå sin första riktiga tävling.

Sen till sist så blev det stor glädje förra veckan då Brynäs blev svenska mästare. I hockey då för er som inte hänger med.

i morgon blir det hoppträning ute för första gången i år. Lennart Lindelöw ska trimma ÖFKs lagmedlemmar inför helgen. Lilleman ska få visa framfötterns då.

Ha en bra kväll, H.


Kommentarer
Postat av: Iren Fredriksson Pålsson

Trevligt med lite godnattsaga .

Efter dessa nyheter sover jag riktigt gott :)

Önskar dig detsamma <3

2012-04-24 @ 23:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0