Anrell och FB-grupp.

Ja då var FB-gruppen startad. BOJKOTTA AFTONBLADET heter den.

Undrar hur Anrell chefer tänker, har han inga chefer eller är dom lika korkade som Anrell?

Anrell första uttalande när RGB vann Jerringpriset var: Vem är RGB?

Öhhh Herr Anrell, ingår inte det i ditt jobb att veta det? Att det fanns nån som hette Rolf-Göran Bengtsson och var nominerad till Jerringpriset. En normalt funtad sportjournalist borde väl ta reda på vilka ALLA presumtiva pristagare är. Borde inte det ligga i en sådan journalists yrkesheder och yrkesstolthet? Att  veta vad varje kandidat höll på med för idrott samt annat som kunde vara intressant. Herr Anrell kan knappast skylla på tidsbrist.
Alla kandidater har varit officiella länge och Herr Anrells jobb att nån gångs i vecka sammanställa en Floskeltopp, som han inte ens bemödar sig med att ordna själv, måste lämnat hur mycket tid som helst till källundersökning.
Synd att karln inte har mer självinsikt för då hade han insett vilken ickejournalist han är, H.


Kommentarer
Postat av: Lena S

Hade nästan gett upp hoppet om att du är tillbaka.. tittade inte förrän idag och missade alltså flera dagar!!!! Håller med dig i mycket och gillade Lasse Anrell på 80-talet, men inte lika mycket nu - men vet att han brukade för tiotalet år sedan alltid sitta på pressläktaren under Globen tävlingarna. Men det var ju framförallt då mest show, så kanske därför han var där. Men tror framförallt att han vill bli påhoppad - annars vore han ju ingen. Han gillar att vara motvalls. Lite som Rickard Fagerlund, han tyckte inte att tjejer skulle spela hockey - som bas för hockeyförbundet blev det ett himla liv.. men han gillade att provosera (sa att tjejer kunde syssla med ridsport, det var en bra sport för tjejer) då hamnade vi där också../Tjing L

2012-01-18 @ 17:00:40
Postat av: Kalle Nilson

Tack för dagens goda sammarbete :).

En liten reflektion efter att sockerhalten i kroppen kommit på normalnivå efter en god kvällsmat. Vad har vårt kära Ridsportsförbund varit dessa dagar när hela ridsportssverige har stått på barrikaderna och till och med fått herr Anrell att krypa i gruset ??? Inte ett ord när samtliga deras medlemmar förnedrats av en hel yrkeskkår med idioter !!!!

Förresten...jag vet nog svaret !! Dom har nog passat på att ta semester nu när någon annan än dom själva har lyckats att reta upp hela ridsportssverige.

2012-01-18 @ 20:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0