FB-grupp.

Är normalt sett helt emot FB-grupper men har senaste dygnet funderat helt seriöst på att starta en sådan.

"KÖP INTE AFTONBLADET OCH VISA PÅ SÅ SÄTT ERT FÖRAKT MOT DEN INSKRÄNKTA, LATA, FEGA OCH OKUNNIGA MACHOKULTUR SOM HAR VISAT SIG PÅ DENNA TIDNINGS SPORTREDAKTION.

Allt eftersom man skummar igenom diverse artiklar märker man vilken fruktansvärt nedvärderande syn större delen av Aftonbladets sportjournalister har på ridsport. Det är mycket värre än jag någonsin kunde räkna med. Herr Anrell har ju tidigare utmärkt sig som ett rikspucko vad gäller idrottliga kunskaper i såsom navelskåderi, floskelkastning och nedvärderingspåhopp så att han än en gång utmärkte sig är jag inte överraskad över.
Nä det är de andra sk journalisterna som visar ett mycket dåligt omdöme. Nån kvinna skrev, iofs ganska positivt om RGB men fick ändå med i texten att det måste varit fler än ryttare som röstat.
VADÅ? Är det bara aktiva idrottsutövare som får rösta på sin egen sport. Får inte Gunnar Karlsson 76år rösta för att han är för gammal och inte utövar nån idrott?

Kan inte hjälpa det men har faktiskt blivit smått upprörd. Undrar om hela ridsportsverige skulle ställa sig upp gemensamt och även bestämma vilket parti vi skulle rösta på. Eller på nåt annat sätt påverka organisationer, företag eller andra organ med makt? Undrar om Aftonbladet skulle märka att det då finns en rörelse som kallas häst/ridsport?

Är kanske inte helt säker men har en känsla av att Expressen, rent generellt, skrivit på ett mer objektivt sätt om RGB. Så ska ni köpa en kvällstidning, köp Expressen, H.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0