RGB, ja vad ska man säga?

Ja RGB har bevisat att med talang men framför allt ödmjukhet, ett jävlar anamma och mycket hårt arbete kan man komma hur långt som helst. Tänk på det alla ni som säger att man inte kan komma nånstans inom hästsport om man inte har massa pengar.

Hoppas nu bara att Ridsportförbundet klarar av att ta vara på den möjligheten som all uppmärksamhet runt Rolf-Göran ger. Jag är tyvärr ganska övertygad om att förbundet kommer att schabbla bort alla möjligheter till ett fortsatt stort mediaintresse. Är just nu alldeles för överväldigad för att utveckla den tesen så det kommer jag att göra i morgon ist.

Tack hela ridsprtsverige för att ni/vi på ett så övertygande sätt visade vilken stor sport/idrott ridsporten är genom att ge RGB en så makalöst stor seger, H.

Kommentarer
Postat av: Kalle Nilson

Nu har du allt fel kära stallpolis. Hur skulle förbundet kunna schabbla bort något som inte finns. Trots att RGB igår fick Sveriges finaste idrottspris skriver sportjournalisterna spaltmeter om Patrik Sjöbergs vilda efterfest på innekrogen och ger RGB några rader i en spalt, och då vanligast med en förlöjligande kommentar...

2012-01-17 @ 10:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0