Det blev en hård natt

Inte på det sättet ni tror. 04:48 körde musiken igång igen efter att ha varit tyst i två timmar. Hoppas det blir samma drag hela helgen. Snart dax att gå upp och ta sig till banan.
Funderade lite i natt när det inte gick att sova på vilka fler likheter och beröringspunkter häst och motorsport har. F1 tävlingar och hästshower har flera likheter. Men nu är han väl ändå ute och cyklar säger ni. Nä ska komma till detta nu.
Globentävlingarna och Monaco GP är väldigt lika nu var det nån pajas som smällde eytt knallskott på campingen, det har hänt ett antal gånger sen igår Båda är tävlingart i huvudstäder. Besökarna bor på hotell.
Spa där vi är nu är väldigt likt Falsterbo förutom knallskotten och musiken på campingen Massor och glada människor som campar och festar. Tittar på tävlingar och sen festar igen. Det är övervägande ett kön på tävlingarna. Tjejer på häst och karlar på motor. Nåt jag inte hört på Falsterbocampingen är inspelat ljud av gnäggningar. Här kommer det med ojämna mellanrum motorjlud av en accelererande F1-bil ur nån av högtalarna.
Tycker det är en mycket fascinerande upplevelse detta. Det tycker även sonen Ph 15.
Vi hörs senare igen H.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0