Hästmässan.

Grymt bra fest igår. Triple and Touch spelade och underhöll och det var en jävla drag på de flesta festdeltagare. Dom hade med sig en grupp från Sydafrika och musiken svängde så tom jag ställde mig upp och klappade i otakt. En som däremot inte stod ypp och diggade var herr Chefredaktör. Han var nog den ende i lokalen som satt ner så jag var tvungen att gå fram till honom och kolla om han levd,e vilket han gjorde.

På tal om herr Chefredaktör så åt vi frukost tillsammans i morse och filosoferade som vi bruka göra. Vi kom fram till att vi är ganska priviligierade som män inom ridsporten. Jag har tillbringat ett antal år inom motorsport och den har också sin charm men är till skillnad mot ridsporten mandominerad.

På festen igår kom det där med baksmälla på tal. Nån hävdade med bestämdhet att B-vitamin hjälper mot nämnda tillstånd. Kunde inte hålla mig utan gick till vår monter och hämtade ett antal dunkar med flytande B-vitamin. Ställde ut två dunkar på olika bord inkl vårt. Hällde upp en rejäl mängd till mig själv och skickade dunken vidare. Några hugade drog också i sig en större mängd B-vitamin. Vad ingen av oss tänkte på av okänd anledning var att doseringen inte blev riktigt genomtänkt. En normalstor häst ska ha 25ml. Vi drack väl mellan 50 och 100ml. Alltså en dos motsvarande upp till två ardenner. Efter en stund började det hetta till rejält i huvudet, sen spred det sig vidare ner i kroppen. Kan inte på påstå att det var en behaglig värme. En stackars karl vid ett annat bord hade med största sannolikhet dragit i sig en mängd motsvarande eh hel flock med ardenners. Han fru kom efter en stund och var riktigt orolig för hans hälsa. Utan att egentligen veta sa vi till henne att hon inte behöver vara orolig. Vi hoppades givetvis att han inte skulle bli sämre och hämtad av ambulans. Efter ca 20 minuter klingade värmen av och allt återgick till det normala(vad som nu är normalt). Även Lars(han som blev så dålig) återhämtade sig även om det tog lite längre tid för honom eftersom han hade druckit så mycket mer(undrar om det var för att det var gratis som han drack så mycket). Kan meddela att alla verkar må bra idag om lite lätt sletna.

Dax att börja ta hand om alla(?) kunder, H.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0