Blågul

Igår fick R och Lilleman sin första blågula rosett. Dom gjorde det tillsammans med sina lagkamrater i Örebros div 1-lag. Dom var enda laget med tre felfria(alla fyra var felfria).

På lördag startade R och Lilleman först i en 120 och hade ett ner i grunden. Nästa start var årsdebuten i 130 och där var det fyra ner. Han har en viss förmåga att hoppa väldigt ekonomiskt och ibland åker bommarna ner och ibland inte. Vi kan ändå inte bli besvikna på honom för han är så makalöst söt så man förlåter honom innan han ens har rivit.

I söndagens start i laghoppningen var dom då felfria. Givetvis var Lilleman sin vana trogen i varje hinder utom första och sista men den här gången låg alla kvar. Jättekul och ett stort grattis till vinnarna. Hoppas nu att nästa omgång går ungefär lika bra så ni får åka till sista omgången i Västervik.

Följetången om den store röda är klart positiv. Med några enkla små trix behöver R inte bråka med sin store vän utan hon kan koncentrera sig på ridningen och inte hur han beter sig. Han ville tex inte skritta när han kom men det gör han nu. Han fortsätter att vara förhållandevis lugn även om han med jämna mellanrum återgår till sitt gamla beteende.  Bl.a försökte han springa över mig igår när jag skulle ta in honom från hagen så vi hade en liten uppgörelse innan vi blev helt klara. Samidigt är hans sätt och beteende en stor del av hans charm och vi är fullständigt övertygade om att han inte kommer att bli så mycket lugnare än vad han har blivit.


http://www.youtube.com/watch?v=XYXPYYAFmK8 på den här filmen kan man se R och Donne hoppa i lördags. Det är ett tag sedan Donne hoppade så det är nog därför han överhoppar sig lite. "Hindret" är bara 50cm. Hoppas att han inte tänker hoppa med så mycket marginal i framtiden. Det var inte meningen att det skulle vara nån hoppning utan dom skulle bara ha en förhöjd bom att rida på men Donne han hoppad ist.

H.

Kommentarer
Postat av: Lena

Stort grattis till en klar seger ofta första bkågula !! R får spänna fast sig när hinderna blir högre än 50 cm :)

2012-04-02 @ 16:34:35
Postat av: Wasserman

Grattis till blågul!

2012-04-03 @ 16:50:12
Postat av: Katja

Grattis! När ska vi sluta använda nikotin då?

2012-04-03 @ 19:35:21
URL: http://sthlmblues.blogspot,com
Postat av: ozythxcgyı

stallpolisen -
[url=http://www.g68o1xmvng8nldg46f442i10r0000ıg0s.org/]uozythxcgyı[/url]
ozythxcgyı http://www.g68o1xmvng8nldg46f442i10r0000ıg0s.org/
aozythxcgyı


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0