Bra fortsättning.

Vem kunde tro att Jerringpriset med påföljande hån skulle betyda så mycket för ridsporten. Tror inte ens Malins underklädeschock i Globen för 100år sedan gav lika mycket mediautrymme.
Vi kan bara tacka alla journalister som skrev om RGB på olika sätt för detta. Vill nu bara till att VI tar tillvara på intresset som finns.
Går det att ändra på alla krångliga bedömnigar i både hoppning och dressyr? Hur ska en icke frälst reporter/journalist/sportredaktion någonsin kunna förstå vad som menas med diverse olika bedömningar?
A0/A0 130cm, vad säger det en icke invigd? Inte ett skvatt. Vad göra? Kan inte Ridportförbundet ta tag i detta och sen låta distrikten ta hand om kontakten och utbildningen av sportredaktioner?
Tror ändå att nåt måste göras vad gäller olika bedömningar för att även kunna göra det mer lättöverskådligt för andra såsom sponsorer tillfällig publik etc.
Varför inte låta publik komma in på banan vid större tävlingar och högre klasser för att verkligen förstå hur stora hindren är?
I morgon blir det spännande att titta på TV4 kl 23:00. Helena Lundbäck VS Herr Anrell. Vet att många blir oroliga om hur Helena ska klara av det men jag är inte det minsta orolig. Hon är van att handskas med värre saker är en sån som Anrell.

Från det ena till det andra. Idag var det Pay&Jump i Kumla med många starter och många kom dit med sina hästar för att hoppa rosten ur dom. R red runt Lilleman i 110 två gånger och det såg väldigt bra ut. Vi hinner med ett antal träningar till innan det är dax för årets första tävling i Katrineholm om tre veckor. Sjukt så mycket man längtar efter att säsongen ska köra igång.

Dax att lägga sig nu, sov gott, H.

Kommentarer
Postat av: Lena S

Blir till att vara uppe länge ikväll... Kvällsöppet måste ses! Jens skulle också vara med, men tror precis som du Helena kan nog hantera Anrell själv :)

Ska bli kul när tävlingarna börjar :)

/L

2012-01-23 @ 16:50:15
Postat av: Lis

Jens var rent lysande i debatten och Helena gjorde inte heller bort sig! Man kan dock undra var de hittade Lili&Sussikopian till hockeyspelare??

2012-01-24 @ 13:15:46
Postat av: Sabina

Kul blogg! Det märks att du gillar att blogga!

2012-03-19 @ 00:38:01
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0